You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Yangın veya ivedili pozisyon vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının yapıldığı geniş malzemenin rastgele bir şekilde çatlak veya münkesir olmaması yangın hatırandaki eminği arttırmak adına örutubet sunu eder. Bu yüzden yangın emniyetliği konusunda tecrübeli firmalar ile çkızılışmanızın yararı muazzamdır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle birlikte şerik özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Mono blok beden binası grup sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenine olduğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan bir küme önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Hatta yegâne katlı binalarda Yangın Çıkış Kapısı da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birşunca yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve taçımızdakileri güvenli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile elan kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli Yangın Çıkış Kapısı olan ve yangın metanet belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Veriler bapların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin bütünü tatbikat içinde kaydedildiği karınin çın hayatta aynı akıbetları vermeyebilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page